Zenés színház > A nyomorultak musical - Madách Színház

A nyomorultak musical - Madách Színház

A nyomorultak musical - Madách Színház

Helyszín: Madách Színház
Dátum: 2024-től

Jegyvásárlás

Szirtes Tamás a Madách Színházban először 1999-ben, majd 2015-ben állította színpadra a Victor Hugo örökérvényű regényéből készült zenés darabot. 2024-ben harmadik újjászületésére készül az előadás, tehetséges, fiatal művészek közreműködésével. 

A musicalirodalom klasszikusa az egyik kedvencem! Külön öröm, hogy most új generációnak adhatunk lehetőséget, hogy életre keltsék az örökérvényű remekművet. Meggyőződésem, hogy a fiatalok ereje és a klasszikus zene kombinációja – új korszak kezdete A nyomorultak történetében – mondja Szirtes Tamás, a darab rendezője.

A korábban Mariust alakító Borbély Richárd és Solti Ádám idén már Jean Valjean-ként léphet színpadra, ahogy Pesák Ádám is. Javert felügyelőt Posta Victor, Csiszár István és Ekanem Bálint alakítják. Marius szerepében Jenővári Miklós és Tóth Dominik egyetemi hallgató lesz látható. A tragikus sorsú Fantine-t Muri Enikő, Simon Boglárka és Zámbó Brigitta keltik életre, míg Cosette-ként Gadó Antitát, Haraszti Elvirát és Kardffy Aishát láthatják a nézők. A minden hájjal megkent kocsmárost Sánta László és Szemenyei János játssza, a feleségét pedig Kecskés Tímea, Peller Anna és Balogh Anna. A nyomorultak magyar rekordere minden bizonnyal Vikidál Gyula, aki az ősbemutató óta állandó szereplője a darabnak. Az első magyar Jean Valjean ezúttal a püspök karakterét formálja meg, Csengeri Attila és Barát Attila mellett.

Jean Valjean: Borbély Richárd / Pesák Ádám / Solti Ádám
Javert: Ekanem Bálint / Csiszár István / Posta Victor
Enjolras: Cseh Dávid Péter / Szaszák Zsolt
Marius: Jenővári Miklós / Tóth Dominik
Fantine: Muri Enikő / Simon Boglárka / Zámbó Brigitta
Cosette: Gadó Anita / Haraszti Elvira / Kardffy Aisha
Eponine: Arany Tímea / Baranyi Hanna
Thénardier: Sánta László / Szemenyei János
Thénardierné: Balogh Anna / Kecskés Tímea / Peller Anna
Püspök: Barát Attila / Csengeri Attila / Vikidál Gyula

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top