Család > Csillagok - égbeli tűk

Csillagok - égbeli tűk

Csillagok - égbeli tűk

Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz
Dátum: 2024 áprilisától szeptemberig

Jegyvásárlás

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig lesz láthat a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a Csillagok - égbeli tűk címet kapta. Az égbolt, a Hold, a Nap és persze a csillagok minden ősi kultúrában különleges jelentőséggel bírtak és még a királyok legfontosabb jelképei között is szerepeltek. A csillagok mítoszai még a Bibliában is megjelennek, de amesék fő elemei között is ott vannak, elég ha csak a Kis Hercegre vagy a népmesékből ismert Csillag szemű juhászra gondolunk.

Egy biztos, hogy a cirkuszban a csillagok összegyűlnek majd és a porond óriási planetáriummá válik és talán csodákat is láthatunk majd. A Csillagok - égbeli tűk Budapesten a Fővárosi Nagycirkuszban 2024 áprilisától várja a közönséget.

A műsor káprázatos és pazar szuperkoncerté alakul át, melyben az artista és táncos koreográfiák új értelmezést és dimenziókat adnak a legjobb magyar és világslágereknek! Rúzsa Magdi és a Queen, Anna and the Barbies és David Bowie, Cseh Tamás és Michael Jackson dalai talán soha nem szerepeltek még együtt, egy koncerten – kiegészülve artistákkal, táncosokkal, élő zenekarral, videoklipes videó- és fénytechnikával!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!


Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top