TOP 10
1 Champions of Illusion - Az illuzió bajnokai bűvész show az Arénában!
2 Rocksuli musical Madács Színház - Jegyek itt!
3 Habana Social Club koncert turné 2018 - Eger, Keszthely, Budapest, Győr, Veszprém, Miskolc...
4 A világ múmiái kiállítás 2018 - Budapest
5 We Will Rock You - Queen musical Budapest
6 Nicki Minaj koncert - Budapest Aréna
7 Ennio Morricone koncert 2019 - Budapest Sportaréna
8 José Carreras koncert 2018 - Budapest Aréna
9 Mamma Mia musical turné 2018
10 Il Volo koncert 2018 - Budapest Aréna
Ezt nézik mások
Children Of Bodom koncert
Babos Gyula - László Attila - Tátrai Tibor gitártrió koncertje
Trónok harca koncert 2017
Ádám és Éva - Angyalmadár
Le Concert Lorrain
Polyák Lilla exkluzív koncert
Vince Staples koncert
Rajkó Művészegyüttes Angyalok szárnyain koncert
Lord Of The Dance 2018
Tom Odell koncert

Duran Duran koncert

Dátum: 2012.06.28.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

A világ popzenei életére több mint három évtizede hatással lévő zenekar, a brit Duran Duran ad koncertet június 28-án a Papp László Budapest Sportarénában. A Duran Duran koncertre jegyeket már online vásárolhatnak az érdeklődők!

A Duran Duran jelenleg Ausztráliában tartó turnéján a négy eredeti tag - John Taylor basszusgitáros, Roger Taylor dobos, Nick Rhodes billentyűs és Simon Le Bon énekes - mellett Dom Brown gitáros szerepel. A csapat a koncertsorozaton a 2010-ben megjelent legutóbbi album, az All You Need Is Now dalai mellett a nyolcvanas-kilencvenes éveket meghatározó slágereit játssza, köztük a Girls On Film-et, a Riót, a Planet Earth-t, a Hungry Like The Wolf-ot, a The Reflex-et, a Notorious-t, a Come Undone-t és az Ordinary World-öt - közölte a budapesti koncertet szervező Live Nation az MTI-vel.    

A Duran Duran első, az együttes nevét viselő stúdióalbuma 1981-ben jelent meg, azóta újabb 13 következett, az eladott lemezpéldányszám meghaladja a 80 milliót. A zenekar elsősorban a popzene, a művészet, a divat és a technika összekapcsolásával alakította ki sajátos stílusát.
   

Amikor a nyolcvanas évek elején berobbant, a Duran Duran nagyon gyorsan átalakította a zenei videók arculatát: egzotikus helyszíneken, gyönyörű lányokkal forgatott és meghökkentő látványeffektekkel telepakolt klipjeivel (Hungry Like The Wolf, Girls On Film vagy az egyik James Bond-film betétdalaként is szolgáló A View To A Kill) a zenekar a vizuális popkultúrát egy új szintre emelte. Kialakult a Music Television generációja és egy rendkívül lelkes rajongói bázis.
   

A Duran Duran tagjai 1985-től különböző projektekben is feltűntek (Arcadia, Power Station), voltak tagcserék is, a csapat azonban 2002-ben újra összeállt és azóta is aktív. 2005-ben még Andy Taylor gitáros is velük volt, amikor felléptek a Papp László Budapest Sportarénában, ő aztán 2006-ban végleg kilépett.
Két évvel ezelőtt megjelent albumuk, az All You Need Is Now egyfajta visszatérés a gyökerekhez, a Duran Duran legsikeresebb zenei világához. A címadó dal mellett a Girl Panic! és a hozzá készített látványos videó, amelyben a híres szupermodell-nemzedék tagjai - Naomi Campbell, Yasmin Le Bon, Eva Herzigova és Cindy Crawford - szerepelnek, ismét előtérbe helyezte a csapatot. Az elmúlt években a Duran Duran hat tekintélyes életműdíjat is kapott (MTV, Brit Awards, Ivor Novello, Spanish Ondas, Q és GQ Magazin). A turné az év elején már érintette Európát (januárban Bécsben, februárban Pozsonyban is játszottak), ahová Dél-Amerika érintésével júniusban fognak visszatérni, és ennek része lesz 28-án a budapesti koncert a Sportarénában. -írja az MTI

 

Jegyárak:
10900, 13900, 17900 ft

Duran Duran koncert

Dátum: 2012.06.28.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: