Zenés színház > Evita musical Budapest 2012

Evita musical Budapest 2012

Evita musical Budapest 2012

Helyszín:
Dátum: 2012. november 28.

Jegyek hamarosan! Ha nem szeretne lemaradni a jegyvásárlásról csatlakozzon hozzánk a www.facebook.com/jegyajanlo oldalon.

2012. november 28-án a SYMA Csarnokban lesz látható Andrew Lloyd Webber musicalje az Evita musical. Az Evita musical 2012-es budapesti előadására jegyek hamarosan kaphatóak lesznek!

Az Evita misicalből készült film  Madonna főszereplésével tette igazán ismertté az Eva Peron életéről szóló musicalt, amelynek betét dala a Dont cry for me Argentina című dal a rádiókban legtöbbet játszott musical dal volt 1997-ben.

Az Evita musical Budapesten bemutatásra kerülő előadása eredetileg Szombathelyen debütált a nyáron. Az előadás különlegessége, hogy az előadás újra lett hangszerelve. A produkció az eredeti Broadway felújítás anyagból dolgozott. A Broadwayon a 2012 tavaszán Ricky Martin főszereplésével mutatták be újra az Evita musicalt.

Az Evita musical budapesti előadásában Evita szerepében Koós Rékát, míg Che szerepében az Emberek együttes énekesét Miller Zoltánt láthatja a közönség. Peron ezredes szerepében a Vámpírok bálja musical főszereplőjeként nagy sikereket elért Egyházi Gézát láthatják a nézők.

 

A musicalt Gajdos József rendezi, aki a nyáron már megrendezte a darabot Szombathelyen. A címszerepet alakító Koós Réka is számokat sorolt: 20 éve látta először a darabot és arról álmodott, hogy egyszer ő lesz Evita. Ez 10 évvel ezelőtt Miskolcon adatott meg neki. Úgy hiszi, hogy ez a 10 év tovább érlelte benne a Evita Peron alakját. 

Az Evita musicalről bővebben találtok infót a musical magyar rajongói oldalán:www.facebook.com/EvitaMusicalMagyarorszag

Eva Peron: Koós Réka 

Che Guevara: Miller Zoltán

Peron ezredes: Egyházi Géza

Magaldi: Varró Gábor

Kidobott szerető: Baranya Ági

Fiatal Evita: Burai-Kovács Anikó

Tábornokok: Homonai István, Kriszt László, Ullmann Ottó

Jegyek hamarosan! Ha nem szeretne lemaradni a jegyvásárlásról csatlakozzon hozzánk a www.facebook.com/jegyajanlo oldalon.

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top