TOP 10
1 Andrea Bocelli koncert 2022 - Budapest Aréna
2 A tizenötödik musical - Premier - Madách Színház
3 Gipsy Kings koncert 2022
4 Koncz Zsuzsa koncert 2022 - Budapest Sportaréna
5 Rómeó és Júlia musical 2022 - Budapest Aréna
6 Neoton koncert 2022 - Aréna
7 Tesla musical
8 We Will Rock You - Queen musical Budapest
9 Il Divo koncert 2022 - Budapest Aréna
10 Mamma Mia musical - Madách Színház
Ezt nézik mások
Jazz+Az koncert - Veszprém
DEAD CAN DANCE koncert
Ákos Karcolatok 20 - Debrecen
Pletykafészek
Madame Tussauds Viaszmúzeum - Bécs
Mark Ronson koncert
Flipper Múzeum
Mága Zoltán Újévi koncert 2022
Neoton koncert 2022
Pünkösd Fesztivál Gencsapáti

Fertőrákosi Barlangszínház 2022 - Jegyek és program

Dátum: 2022 nyarán
Helyszín: Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Jegyvásárlás

FERTŐRÁKOSI BARLANGSZÍNHÁZ 2022

Királyok és királynők évada mottóval, széles műfaji választékot kínálva, minden eddiginél több, összesen hatvan előadást tervez a fertőrákosi barlangszínházban a következő évadban az üzemeltető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. - hangsúlyozta Pataki András ügyvezető az évadot meghirdető sajtótájékoztatón csütörtökön Sopronban.

Pataki András elmondta, hogy a nyitó koncertet május 27-én a Punnany Massif tartja, másnap pedig Szulák Andrea és a Stúdió 11 Ensemble lép fel.  Június 4-én a Forrás produkció előadásában mutatják be Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde Árpád-házi Szent Erzsébetről szóló darabját, Az Ég tartja a Földet - Erzsébet, a szerelem szentje című musicalt. Június 11-én pedig Huszka Jenő és Szilágyi László Sissi, a magyar királyné című operettjét játsszák.
    
Jazzcsütörtök címmel új előadássorozat indul június 16-án. A Dohnányi-teremben a szezonban legalább öt alkalommal csütörtök esténként dzsesszkoncertekkel kedveskednek a látogatóknak, borkóstolóval és borkorcsolyával egybekötve.  Június 18-án Bartók Béla A csodálatos mandarin és Ravel Bolero című szerzeményeire készülő táncműveket mutat be az InterEUropa Balett a Soproni Petőfi Színház és a Forrás Színház koprodukciójában. Az előadáson fellép mások mellett Bogányi Gergely és Boros Misi zongoraművész, valamint Binder Károly és Varga Gábor dzsesszzongorista. Pataki András a darab különlegességeként említette, hogy egyszerre két Bogányi-zongora is lesz a színpadon. A Győri Filharmonikus Zenekar június 19-én, július 10-én és augusztus 20-án ad hangversenyt, június 26-án pedig Sztevanovity Zorán lép fel.
    

Pataki András kiemelte, hogy a Pro Kultúra és a német Gerberhaus Culturproduktionen produkciós iroda közötti együttműködés révén a német nyelvű közönségnek Ábrahám Pál Bál a Savoyban című operettjét tűzik műsorra, amelyet a Soproni Petőfi Színház művészei adnak elő 16 alkalommal. A német nyelvű látogatókat Lehár-gálaestekkel is várják, a műsort azonban egyszer magyarul is láthatja a közönség.

Jövőre is megrendezik SopronDrum elvezéssel a nemzetközi ütősfesztivált, amelynek nyitó napján, július 7-én Fekete-Kovács Kornél, Bartók Vince és Szabó Dániel Ferenc triója zenél.  Július 8-án a Stanley Jordan Quartet lép fel, másnap pedig a David Sanborn Acoustic Band. A rendezvénysorozat ideje alatt a tervek szerint a Strasbourgi Zeneakadémia tanárai, Emmanuel Sejourne és Sylvie Reynaert ütőhangszeres művészek, valamint a David Sanborn Band dobosa, Billy Kilson tart workshopokat.

Az évad folytatásában a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar négy alkalommal ad komolyzenei koncertet a Dohnányi-teremben, Ötórai hangoló elnevezéssel.  Július 22-én és további három alkalommal játsszák majd a Soproni Petőfi Színház és a TBG Production közös előadását, a Vadak Ura - The Covenant című családi musicalt.
    

Augusztus 5-én és 6-án a Margitszigeti Színház és a Crescendo Music Management közös produkcióját, a Csókkirály című koncertshow-t láthatja a közönség, amelyben fellép mások mellett Csonka András, Heinz Gábor Biga, Király Viktor, Radics Gigi, Szulák Andrea, Vastag Csaba és Zséda.
    

Augusztus 26-án és 27-én játsszák Jávori Ferenc A farmerkirály című klezmermusicaljét, amely Levi Strauss életéről szól. A jövő évi barlangszínházi szezont Rúzsa Magdi koncertje zárja szeptember 10-én!

Jegyek már kaphatóak! A jegyárak előadásonként eltérnek!

Fertőrákosi Barlangszínház 2022 - Jegyek és program

Dátum: 2022 nyarán
Helyszín: Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Jegyvásárlás

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: