Zenés színház > István, a király - Szegedi Szabadtéri Játékok 2024

István, a király - Szegedi Szabadtéri Játékok 2024

István, a király - Szegedi Szabadtéri Játékok 2024

Helyszín: Szegedi Szabadtéri Játékok - Dóm tér szabadtéri színpad
Dátum: 2024 augusztus

Jegyvásárlás

ISTVÁN,  A KIRÁLY ROCKOPERA 2024 - SZEGEDI SZABADTÉRI SZÍNPAD

2024. augusztus 10., 11., 19., 20. (tervezett esőnapok: augusztus 12., augusztus 21.)

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!
Az államalapítás ünnepét megelőző hosszú hétvégén négy alkalommal dönthetnek a Szabadtéri Játékok nézői, hogy István vagy Koppány mellé állnának korai történelmünk egyik legjelentősebb konfliktusában.
A Zikkurat Produkció különleges megoldásokat felvonultató előadásában, sosem látott szereposztásban kiváló színművészek – köztük a címszerepben Koltai-Nagy Balázs, Saroltként Schell Judit - és népszerű énekesek – Koppány szerepében Baricz Gergő, továbbá Borbély Richárd, Horányi Juli, Köteles Leander, Sena Dagadu, Herczku Ágnes, Kardos-Horváth János - keltik életre az emlékezetes szerepeket, a rock-opera eredeti hangszerelésében megszólaltatva az ikonikus dalokat.

Tóth Kázmér díszlete egyedülálló, kifejezetten a Dóm tér adottságaihoz alkalmazott változatban érkezik Szegedre. Az előadás rendezője Novák Péter, akinek élete és karrierje ezer szállal fűződik az István, a király történetéhez. Rendezésében nemcsak a nemzeti kinccsé vált dalok, feledhetetlen alakítások, hanem egy páratlan előadás, valódi élményszínház vár a Szegedi Szabadtéri Játékok közönségére.

Jegyárak és kegyvásárlás itt!

Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top