TOP 10
1 Il Volo koncert 2019 - Budapest Aréna
2 Bonnie és Clyde musical 2019 - Jegyek itt!
3 Titanic musical Magyarországon
4 Andrea Bocelli koncert 2019 - Budapest Aréna
5 We Will Rock You - Queen musical Budapest
6 Zoltán Erika koncert 2019
7 Mézga Család színházban - Országos turné!
8 Lord of The Dance turné 2019 - Budapest, Szeged, Szombathely, Tokaj
9 Eros Ramazzotti koncert Budapesten!
10 The Piano Guys koncert 2019 - Budapest Aréna
Ezt nézik mások
Mamma Mia musical országos turné
Fergeteges Újévi Nyitógála 2014
Lord Of The Dance - Szeged
Alexandrov koncert
Illényi Katica koncert 2014
Tankcsapda koncert 2019
Smartmobil Konferencia 13
Eurovíziós Dalfesztivál 2015
THE GODFATHER LIVE show koncert 2015 - Bécs
Showder klub - ÉLŐ felvétel

Mága Zoltán és a Budapesti Operettszínház

Dátum: 2012.06.16.
Helyszín: Syma Csarnok - Budapest
Mága Zoltán Újévi Koncert 2013-ban is! Részletek ide kattintva!

Mága Zoltán és a Budapesti Operettszínház
100 koncert a magyar zenei kultúráért
HEGEDŰVARÁZS

Mága Zoltán hegedűművész 2009-ben a gazdasági válság Magyarországon is érezhető hatására megsokszorozódott a hozzá címzett segítségkérő levelek száma miatt egy olyan nagyszabású, egy valós nemzeti összefogáson alapuló kezdeményezést álmodott meg és indított el, amely példa nélkülivé vált az egész világon.
A teljes Kárpát-medencében összefogásra hívta a jó szándékú embereket, hogy segítsenek az önhibájukon kívül bajba jutott embereknek, közösségeknek. A templomok, székesegyházak, bazilikák, zsinagógák falai között megrendezett 100 állomásos koncertjén százezernyi embert kapcsolt össze a szeretet és a zene erejével. A 100 templomi jótékonysági koncert ökomenikusságával, a zenei repertoár összeállításával a legszélesebb körben hívta és gyűjtötte össze az embereket, így hidat épített országrészek, társadalmi csoportok, ember és emberek között.

A koncertsorozat tapasztalatai, sikerei alapján Mága Zoltán egy új missziót kíván útjára indítani. Egy még szélesebb összefogáson alapulva most a magyar zenei kultúra népszerűsítéséért, ápolásáért hirdet újabb 100 állomásos koncertsorozatot, de ezúttal nem templomokban, hanem színházakban, sportcsarnokokban, művelődési házakban és szabadtéri rendezvényeken.
Célja, hogy legalább negyedmillió embert varázsoljon el a koncertek alkalmával, és minden korosztály megtalálja, megismerje és megtapasztalja a klasszikus-, a könnyű-, és a népzene szépségét, ez által a magyar zenei kultúra egyetemességét. A leghíresebb magyar zeneszerzők, így Liszt Ferenc, Bartók Béla, Kodály Zoltán ismert és kevésbé ismert művei mellett Weiner Leó, Hubay Jenő, Reményi Ede, Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, de Szakcsi Lakatos Béla, Szörényi Levente, Kocsák Tibor művei is felcsendülnek majd.

A gálaműsorokban az 50 fős Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretével a Budapesti Operettszínház legkiválóbb művészei; Szulák Andrea, Janza Kata, Frankó Tünde, Kiss B. Atilla, Dolhai Attila, Fischl Mónika Vadász Dániel, Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamária is állandó szereplők lesznek, valamint a műsorban közreműködik a társulat balettkara. A rendezvény sikeréről a Kossuth-díjas Kerényi Miklós Gábor (KERO) rendező gondoskodik. A produkció színvonalát, hangulatát és pompáját külön megtervezett díszletek, kosztümök, a színpadi fény- és hangtechnika emeli és biztosítja, amely összhangban van a műsor zenei ízlésével. Így a három órás koncert alatt az új generációtól kezdve az idősebb korosztály is megismerheti, megszeretheti a különböző műfajokon keresztül a magyar szerzők és előadók műveit.

A Hegedűvarázs címmel útjára induló, három éven át 100 helyszínen zajló koncertsorozat méltó módon állít emléket a műsorban felcsendülő kiváló magyar zeneszerzőknek, és méltó módon mutatja be hazánkat, a magyar kultúra egyetemességét, és hirdeti országunk sokszínűségét, szépségét.
Egy újabb összefogás, egy újabb kapocs csak tovább erősítheti az emberek közti szeretetet, kölcsönös bizalmat, amelyre nagy szükség van globalizálódó világunkban, ahol az igazi emberi érték egyre hátrább szorul. Ez a kezdeményezés nem csak a szűkebb és tágabb közösségek, városok kulturális életét, hanem gazdasági erejét is fellendíthetik.

Ezeken a rendezvényeken kapcsoltok születhetnek, ismeretségek kötődnek, megismerhetik a koncerteknek otthont adó városokat, vezetőiket, azokat az embereket, akik a jövőt biztosítják és teremtik meg gyermekeink számára.

Mindez, csak közös összefogással valósulhat meg, ugyanúgy, mint a 2009-ben útjára indított, és sikerrel zárult 100 templomi koncertsorozat.

A most elinduló misszió első állomása június 16-án lesz a budapesti Syma csarnokban, ahová mintegy 8000 nézőt várnak. Legyen Ön is részese ennek a történelmi pillanatnak, és támogatója az újabb, határokon átívelő összefogásnak!

Jegyárak:
4900Ft, 7500Ft, 8900Ft, 11900Ft, 13900Ft, 19900Ft

Mága Zoltán és a Budapesti Operettszínház

Dátum: 2012.06.16.
Helyszín: Syma Csarnok - Budapest

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: