Koncert > Összefogunk! jótékonysági koncert

Összefogunk! jótékonysági koncert

Összefogunk! jótékonysági koncert

Helyszín:
Dátum: 2012. november 15.

Jegyvásárlás

Zenészek az újságírókért, az újságírók egymásért
2012. november 15.
SYMA Csarnok

Nehéz helyzetbe jutott, állás nélkül maradt újságírók megsegítését  szolgáló könnyűzenei koncert lesz 2012. november 15-én este a SYMA  Csarnokban.

A példátlan összefogással megvalósuló produkcióban a minőségi magyar  könnyűzene minden korosztálya képviselteti magát, a zenészek és  műsorvezetők önzetlenül, a jótékonysági céllal azonosulva vállalták a  szereplést.

Fellép: a Republic zenekar, Oláh Ibolya, Molnár Ferenc Caramel, Keresztes Ildikó, Balázs Fecó, Benkő László és Jankai Béla a "B Project" elnevezésű formációjukkal, valamint Mihály Tamás, aki Benkő mellett a másik Omega-tag a produkcióban. Ő "Last Minute" címmel megjelent legújabb albumáról játszik majd néhány dalt. A lemezen  neves zenésztársak közreműködnek, közülük fellép Somló Tamás, valamint Pásztor Anna az "Anna and the Barbies"-ból.

Műsorvezetők: Abaházi Csaba és Garami Gábor, a Class FM népszerű újságírói.

A szolidaritási akciót az idén júliusban hirdette meg "Összefogunk!" címmel - "Zenészek az újságírókért, az újságírók egymásért" alcímmel - hat szakmai szervezet: a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ), a Magyar Újságírók Közössége (MÚK), a Magyar Katolikus Újságírók  Szövetsége (MAKÚSZ), a Protestáns Újságírók Szövetsége (PRÚSZ), a  Tudományos Újságírók Klubja (TÚK) és a Magyar Sportújságírók Szövetsége  (MSÚSZ). Felhívásukhoz csatlakozva a nemes ügy mellé jelentős médiacégek, szerkesztőségek álltak. A koncert teljes nyereségét a rászoruló újságírók megsegítésére fordítják.


"Óriási lépés lenne az úgynevezett árkok befedéséhez vezető úton, ha legalább mi, újságírók összefognánk. Ha be tudnánk bizonyítani, hogy egymást támogatva, el tudunk érni szép eredményeket..."
Keleti Éva Prima Primissima-díjas fotográfus, a MÚOSZ Szociális Bizottságának elnöke.

Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top