Koncert > Peter Sramek koncert

Peter Sramek koncert

Peter Sramek koncert

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ
Dátum: 2024. február 11.

Jegyvásárlás

Peter Sramek koncert 2024

Hazánk egyedülálló előadóművésze, Peter Srámek korábban még tőle sosem hallott, élő zenekari kísérettel kápráztatja el a közönséget 2024. február 11-én a Budapest Kongresszusi Központban. 

Peter Srámeknek szinte a DNS-ében van a 80-as és 90-es évek nosztalgikus hangzása, amely hallgatóját azonnal a magyar retro-pop klasszikusainak világába repíti. A szlovák származású, kivételes énekhanggal megáldott előadó karrierjében tavaly egy új fejezet nyílt, amikor az RTL+ A Király című sorozatában dalain keresztül (pl.: Jöjj velem!, Ki vagyok én?, Forog a film) megidézte Zámbó Jimmy emlékét és ezzel elnyerhette az idei év egyik Fonogram-díját. 

A sorozattal azonos címre keresztelt, élő zenekaros turné Szlovákiában már óriási sikert aratott, melynek minden állomását kitörő örömmel fogadták a nézők. Magyarországon a BKK-koncert lesz az első olyan fellépés, mely során az énekes nagyobb létszámú zenekarral mutatja be A Király című filmzenei album szerzeményeit, de természetesen Zámbó Jimmy legnépszerűbb felvételei is felcsendülnek majd. A műsort a színpadi látvány mellett híres vendégművészek is színesítik. 

Peter ráadásul egy különleges dalpremierrel is készül, amely először kizárólag az eseményen lesz hallható. A 2024-re tervezett előadás a tehetséges művész számára hatalmas mérföldkő, hiszen egy újabb álma teljesül azzal, hogy Magyarország egyik legnívósabb koncerthelyszínén mutathatja be dalait a hazai közönségnek.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top