Koncert > StarDust: A Musical Show

StarDust: A Musical Show

StarDust: A Musical Show

Helyszín:
Dátum: 2012. május 18.

Jegyvásárlás

StarDust: A Musical Show, az egyedülálló produkció 2012. május 18-án a SYMA-ban.

25 világhírű musical, 33 feledhetetlen dal, 70 művész a színpadon és egy 150 perces, nagyszabású, látványos előadás... Ez a StarDust: A Musical Show, amelyre Magyarországon eddig még soha nem volt példa! A garantáltan monumentális élményről a látványos színpadtechnika és a professzionális hangtechnika gondoskodik az elismert énekesek, zenészek és táncosok mellett.

Jézus Krisztus Szupersztár, Macskák, Evita, Kabaré, West Side Story, Hair, My Fair Lady, Az Operaház Fantomja... csak néhány azok közül az örökzöld musicalek közül, amelyekből a legnagyobb dalok hangzanak el a StarDust: A Musical Show előadásában.

Mahó Andrea, Csengeri Attila, Szűcs Kinga és Egyházi Géza. 4 musical sztár, akiket láthattunk-hallhattunk a leghíresebb musicalek főbb szerepeiben, ám most egyetlen előadásban, a gyönyörű dalok segítségével vonultatják fel a zenetörténet legnagyobb alakjait.

Az énekeseket a több, mint 40 fős Győri Filharmonikusok kísérik, az Erkel-, Huszka Jenő-, és Fényes Szabolcs-díjas legendás karnagy, Várkonyi Mátyás vezetésével.

Jegyárak:
3900Ft, 5900Ft, 7900Ft, 9900Ft, 11900Ft,
VIP jegy:
14900Ft

Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top