TOP 10
1 Andrea Bocelli koncert 2022 - Budapest Aréna
2 A tizenötödik musical - Premier - Madách Színház
3 Gipsy Kings koncert 2022
4 Best of Geszti - Geszti Péter koncert 2022 - Budapest
5 Elisabeth - Margitsziget
6 Neoton koncert 2022 - Aréna
7 Tesla musical
8 We Will Rock You - Queen musical Budapest
9 Il Divo koncert 2022 - Budapest Aréna
10 Mamma Mia musical - Madách Színház
Ezt nézik mások
Bon Jovi Because We Can - Bécs (Busz + Jegy)
Anna Karenina musical
30 éves Macskák musical
Omega 50 éves koncert turné
Szikora - R-GO 40 koncert
Made in Hungaria musical
A diótörő - Erkel Színház
Major Lazer koncert
Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra koncert
Rhoda Scott & Varnus Xavér & MAO koncert

OTP Lovas Világkupa 2012

Dátum: 2012.11.30-2012.12.02.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

V. OTP Lovas Világkupa lesz a Papp László Budapest Sportarénában.

2012. november 30-tól december 2-ig lesz ltáható az 5 OTP Lovas Vilgákupa. A „repülő francia” szabadon száguldó lovaival először Magyarországon az Arénában. Monumentális lovas ünnep a világ legjobb lovas sportolóival.

Ha december első hétvégéje, akkor OTP Lovas Világkupa az Arénában. A minden évben teltházas lovas ünnepet immáron ötödik alkalommal rendezik meg a fogathajtó világbajnok Lázár fivérek. A jubileumi év kapcsán exkluzív programmal készülnek a szervezők. „Rés a kelet-nyugat falon” – így jellemezte korábban a Nemzetközi Lovas Magazin a budapesti Lovas Világkupát miután Lázár Vilmos főszervező és stábja idehaza is megvalósította a nyugaton már évtizedek óta zajló nagy lovasversenyek színvonalát és kísérő programját. A siker kötelez. A rendezők ismét rangos versenyt hoznak tető alá.

December 2-4. között látványos show-k, nemzetközi szintű versenyek ejtik ámulatba a közönséget. Az OTP Bank Négyesfogat-hajtó és Díjugrató Világkupa a tavalyihoz hasonlóan nagy csatákat ígér.

Az ünnepi show-műsorok csúcspontjaként először mutatkozik be Magyarországon, a legnívósabb európai lovas rendezvények sztárja, a francia kaszkadőr és lóidomár, Lorenzo (27). Különleges „művészete” révén - fiatal kora ellenére – világhírnévre tett szert. Előadásmódja, akárcsak a magyar Koch-ötös ihletésére létrehozott produkciója, ahol szabadon – kötőfék, kantár és nyereg nélkül – száguld lovaival, egyedülálló. Lélegzetelállító produkciójában a hátsó pár lóról irányítva, négy pár száguldó lóval ugrat akadályokat. A mutatvány cseppet sem balesetveszélyes. A vég nélküli, kitartó gyakorlás ellenére is történhet baleset. Lorenzo is többször szenvedett már súlyos balesetet, de ez csak még több edzésre sarkallja a vakmerő „repülő franciát”, hogy tökéletesítse produkcióit.

Az izgalmas versenyekben üdvözölhetjük a világ legjobb lovas sportolóit. A nyolc díjugrató számban több élvonalbeli lovas – köztük olimpikonok – míg fogathajtásban öt világbajnok versenyző áll starthoz. A tavalyi nagy sikerű viadal után óriási az érdeklődés a magyar Világkupa iránt. Bár a szerződéskötések még folyamatban vannak, a 18 magyar versenyző mellett nagyon úgy tűnik, hogy díjugratásban többen is itt lesznek a világranglista legjobb harminc versenyzője közül. A négyesfogat-hajtók fedeles versenyén a világbajnoki cím védője, az elmúlt évi Fedeles Világkupa és Budapesten már kétszer győztes Exell Boyd, a kétszeres Világbajnok svájci Werner Ulrich, a Világ- és Európa bajnok holland Koos de Ronde és természetesen a mieink: hatszoros Világbajnok és „friss” Európa-bajnoki ezüstérmes Lázár Zoltán, valamint a Világbajnok, kétszeres ezüstérmes Dobrovitz József ül fogatra.

Az idei évben sem maradhatnak el a közönség által közkedvelt hazai híres médiaszemélyiségek, sportolók díjugrató- és fogathajtó versenyei. Lázár Vilmosék folytatják küldetésüket, miszerint jövőt is építenek, így várják a jövő lovasait. A pénteki III. Nemzeti Gyerek Lovasnapon 13 ezer gyermek ünnepelhet a lovas ünnepen.

OTP Lovas Világkupa 2012

Dátum: 2012.11.30-2012.12.02.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: