Koncert > Andrea Bocelli koncert 2024

Andrea Bocelli koncert 2024

Andrea Bocelli koncert 2024

Helyszín: MVM DOME
Dátum: 2024. november 23.

Jegyvásárlás

Andrea Bocelli koncert 2024

Andrea Bocelli nevét a világ minden részén jól ismerik, hiszen mára az egyik legkedveltebb opera énekes. Legismertebb dala a Time to say goodbye és a Celine Dionnal énekelt The Prayer. Celine Dion is így fogalmazott róla: "Ha az Úrnak szép énekhangja lehetne, akkor az biztosan Andrea Bocelliére hasonlítana legjobban". Sikerét elhivatottságának, szorgalmának és töretlen kitartásának köszönheti, tehetsége Pavarottit is lenyűgözte.

Énekelte már  Evita Dont cry for me Argentina című dalát vagy éppen Az Operaház Fantomja musical slágerét a The Music of the night, de helyet kapott a Keresztapa és a Gladiátor egyik dalát is.

Andrea Bocelli eddig több mint 80 millió eladott albummal büszkélkedhet, és szinte minden évben új popdalokat és operaáriákat tartalmazó lemezzel áll elő. Andre Bocelli koncertjei világszerte teltházzal futnak s a jegyeket legtöbbször pár nap alatt elkapkodják. Nincs ez másként hazánkban sem, hiszen bár Bocelli már sokadik alkalommal látogat hozzánk mégis mindig óriási az érdeklődés a koncertjeire.

Andrea Bocelli koncertet ad 2024. november 23-án és 24-én Budapesten a MVM Demeban

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Jegyvásárlás

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top