TOP 10
1 Champions of Illusion - Az illuzió bajnokai bűvész show az Arénában!
2 Rocksuli musical Madács Színház - Jegyek itt!
3 Habana Social Club koncert turné 2018 - Eger, Keszthely, Budapest, Győr, Veszprém, Miskolc...
4 A világ múmiái kiállítás 2018 - Budapest
5 We Will Rock You - Queen musical Budapest
6 Nicki Minaj koncert - Budapest Aréna
7 Ennio Morricone koncert 2019 - Budapest Sportaréna
8 José Carreras koncert 2018 - Budapest Aréna
9 Mamma Mia musical turné 2018
10 Il Volo koncert 2018 - Budapest Aréna
Ezt nézik mások
Janicsák Veca - Szép szavakkal koncert
Adagio koncert
Mary Poppins musical Madách Színház
Láthatatlan Vacsora
Grease musical
A Stuttgarti Kamarakórus és a Stuttgarti Barokk Zenekar
Szilveszteri Mary Poppins
Hallelujah - Takács Nikolas Anyáknapi-koncertje
Veszprém Feszt 2018 - Jegyek
Katy Perry koncert 2015

Smartmobil Konferencia 13

Dátum: 2013.04.04.
Helyszín: RaM Colosseum

Smartmobil Konferencia' 13

A konferencia kapcsán sokat gondolkodtunk, hogy mivel lehetne tovább lépni 2013-ban. A Smartmobil 3 év alatt az egyik legnagyobb hazai szakmai technológiai esemény lett, múlt évben 800 fő jött el a RAM Colosseumba. Amit itthon meg lehetett tenni, nektek köszönhetően nagyjából megtettük, kiegészülve régiós mobilos vezetőkkel és közel 100 hazai szakértővel.

Idén nem kisebb tervünk van, mint hogy minden nehézség ellenére feltesszük Budapestet a mobil technológiai világ és tőkepiac térképére.

2013-ban a Microsoft támogatásával a világ minden tájáról Budapestre hozunk kockázati tőke és accelerator csapatokat - pl. Almaz Capital, Startup Sauna, Hack Fwd - és felvonultatjuk előttük környék legjobb mobilos projektjeit. A régióban nem volt még ilyen kifejezetten mobil technológiára fókuszáló startup esemény.

A programban is próbálunk új dolgokat összehozni. Nagyon büszke vagyok rá, hogy elsőként nálunk fog egy asztalhoz ülni a hazai technológiai piac 4 legmenőbb cégének alapítója, Balogh Péter(NNG), Anka Márton(LogMeIn), Halácsi Péter(Prezi), Fehér Gyula (Ustream).

Nyilván a nemzetközi előadások sem maradhatnak el, a termek tematikáit főként a startup-, IT-, ügynökségi-, média-, bank-, biztosító-, egészségügyi- piac és az állami szektor szereplőinek dolgozzuk ki, megpróbálunk egész konkrét esettanulmányokat, tapasztalatokat megmutatni, iparágspecifikusan hasznos információkat.

Témák a mobil aktuális területeit járják körbe, a Big Data, Social, hordható technológiák, közösségi média, egészségügy, e-kereskedelem, fmcg, b2b, játékfejlesztés, mobilweb, app bevezetés, Win 8, mobil biztonság, UX dizájn, responsive webes tervezés.

Gyertek el és tegyük fel együtt Budapestet a mobil világ térképére április 4-én a RAM Colosseumban.

A programról röviden. Elsőként nálunk fog asztalhoz ülni a hazai startup piac 4 legmenőbb cégének alapítója, Balogh Péter(NNG), Anka Márton(LogMeIn), Halácsi Péter(Prezi), Fehér Gyula (Ustream).

A Smartmobil '13 résztvételi díj a következőket foglalja magában: a Smartmobil '13 konferencia programjain való részvételt, ebéd, szünetekben frissítő, üdítő, kávé.

A Smartmobil '13 Startup résztvételi díj a következőket foglalja magában: a Smartmobil '13 konferencia programjain részvételt, a Startup programba javasolható projektet - és annak adminisztrációs költségeit -, ebéd, szünetekben frissítő, üdítő, kávé.

A konferencia díjtételeinek további bontására nincs lehetőség. A természetbeni ellátás adóját és járulékait a résztvevő fél fizeti.

HVG ötlet verseny:
A HVG-vel együttműködve öletverseny keretében keressük a legjobb hazai játékötletet. A nyertes ötlet nemcsak megvalósításra kerül, de a nyertes komoly pénzjutalomban részesül

Év alkalmazása:
A Sanoma támogatásával újraindul az Év Alkalmazása verseny, idén is várjuk az év legjobb alkalmazásait és mobilos fejlesztéseit. Jöhet minden, amit 2012 január elseje óta került a boltokba!

Imagine Cup átadó:
A Microsoft Imagine Cup Innovációs verseny prezentációi és átadója.

A szervezők a programváltozás jogát fentartják!

Jegyárak:
Eary Bird: 19000Ft - Kedvezményes Early bird regisztráció február 20-ig!
Startup jegy: 50.000Ft

Smartmobil Konferencia 13

Dátum: 2013.04.04.
Helyszín: RaM Colosseum

Jegyajánló.hu - Legyen egy jó programod!

Vásárlói tájékoztató | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Partnereink: